Laval αεροπορική εταιρεία προσθέτει η Ουγγαρία, η Κροατία στην περιήγηση

Laval αεροπορική εταιρεία προσθέτει η Ουγγαρία, η Κροατία στην περιήγηση

Από Robert Frank
www.thesuburban.com

Αυτή είναι μια μετάφραση της Google από μια έκθεση που δημοσιεύθηκε αρχικά στην αγγλική γλώσσα.


Φρέσκος από την αναγγελία μη απευθείας πτήσεις από τον Καναδά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη πριν από δύο εβδομάδες, SkyGreece την περασμένη εβδομάδα πρόσθεσε Βουδαπέστη στον κατάλογο του όλο το χρόνο προορισμούς, καθώς και πτήσεις το καλοκαίρι στην Κροατία.

«Θα πρέπει να προσφέρει όλο το χρόνο ημι-εβδομαδιαία απευθείας πτήσεις από Τορόντο προς Βουδαπέστη, αρχής γενομένης στις 20 Μαΐου», δήλωσε ο αναπληρωτής SkyGreece Γενικός Εμπορικός Διευθυντής Denis Codere σε μια συνέντευξη.

Είπε ο Προαστιακός ότι Chomedey-έδρα την αεροπορική εταιρεία του έχει καταστήσει δυνατή για τους Καναδούς να πετούν απευθείας στην Ουγγαρία για πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια που, μετά τη Malev Airlines διέκοψε την υπηρεσία του το Φεβρουάριο του 2012.

Πρέσβης της Ουγγαρίας στον Καναδά Balint Οσμή χαιρέτισε την ανανεωμένη σύνδεσμο. “Αυτό θα συμβάλει στην περαιτέρω εμβάθυνση των εμπορικών, οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ της Ουγγαρίας και του Καναδά», είπε σε μια δήλωση.

Ο Καναδάς έχει ένα σημαντικό ουγγρικός πληθυσμός, πολλοί από τους οποίους ήρθαν εδώ στον απόηχο των αποτυχημένων εξέγερση του 1956 της Ουγγαρίας ενάντια στην κυριαρχία της Σοβιετικής Ένωσης.

Ιδρύθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2012 από Laval κάτοικος Βασίλειος (Bill) Αλεφάντης και άλλα δύο Καναδούς ελληνικής καταγωγής-Μόντρεαλ Peter Chilakos και Torontonian Νικόλαος Αλεξανδρής, η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει επίσης να προσφέρουν εποχιακές απευθείας πτήσεις από Τορόντο προς Ζάγκρεμπ, Κροατία, αρχίζοντας από τον Ιούνιο 24.

Τα παράλια της Κροατίας κατά μήκος της Αδριατικής είναι ήδη ένας μαγνήτης Ευρωπαίους τουρίστες, οι οποίοι συρρέουν στο φημισμένο παραθαλάσσια θέρετρα όπως το Σπλιτ.

“Είναι όπως η Ιταλία, με τη δική του ξεχωριστή γεύση του,” Codere ενθουσιασμό. «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με tour operators σε ολόκληρο τον Καναδά και είναι πολύ κοντά στην πυξίδα, το μεγαλύτερο χονδρέμπορος στην Κροατία, συναντηθήκαμε μαζί τους και ήταν αρκετά ενθουσιασμένος για μας που έρχονται, επειδή οι απευθείας πτήσεις κάνουν ο προορισμός πολύ πιο ελκυστικό για τους Καναδούς. “

SkyGreece ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή της να κινήσει απευθείας την Αθήνα στη Νέα Υόρκη πτήσεις.

Νέα Laval-έδρα αεροπορική εταιρεία επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς.

SkyGreece εκτελεστικό Denis Codere
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial